Prinţul Albert de Monaco a vizitat Delta Dunării însoţit de Elena Udrea

24 Apr 2009   •   17:01
Prinţul Albert de Monaco a vizitat Delta Dunării însoţit de Elena Udrea elena udrea, printul albert de monaco

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, aflat în România pentru două zile, a vizitat vineri Delta Dunării împreună cu ministrul Turismului, Elena Udrea. Prinţul Albert de Monaco a fost însoţit şi de ministrul Culturii, Theodor Paleologu, şi s-a declarat încântat de Delta Dunării.

Vizita oficială de două zile a prinţului Albert de Monaco a început joi, şi s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, cu Mircea Geoană, preşedintele Senatului, cu premierul Emil Boc şi cu Patriarhul Daniel.

Prinţul este de părere că România nu exploatează suficient potenţialul Deltei Dunării, fapt exprimat de acesta la întâlnirea cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi cu vicepreşedintele Camerei, Adrian Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat după întâlnirea pe care a avut-o cu Prinţul Albert al II-lea, că Delta Dunării nu a fost promovată cum trebuie, până în acest moment, dar lucrurile se vor schimba începând de anul acesta când Delta şi Dunărea vor fi promovate cu siguranţă de ministerul Turismului.

Antena3.ro

Parteneri
x close