Antena 3 CNN Actualitate Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia. Indiciul prezentat de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei

Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia. Indiciul prezentat de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei

Polițiștii care s-au deplasat la locuința Prințului Paul au fost nevoiți să plece așa cum au venit. Condamnat în dosarul Băneasa, acesta nu a fost găsit acasă de polițiști. Potrivit surselor stiripesurse.ro, acesta s-ar afla în Portugalia și urmează să fie dat în urmărire internațională.

Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia. Indiciul prezentat de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei
de Gabriel Dano    |    17 Dec 2020   •   22:18

MIhai Gâdea a prezentat, joi, la Sinteza Zilei, un posibil indiciu al locului în care s-ar afla Paul Lambrino în prezent.

"Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale", au transmis oamenii legii.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paul – trei ani şi patru luni. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Potrivit altor surse, Paul Lambrino s-ar afla în Italia.

Polițiștii din Ilfov l-au luat, joi seara, de acasă pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în același dosar.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare, oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prințul Paul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

×
Subiecte în articol: Ferma Băneasa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close