Antena 3 CNN Actualitate Probe de echilibristică pe trotuarele din Capitală. Gheţuşul şi troienele le-au dat bătăi de cap pietonilor

Probe de echilibristică pe trotuarele din Capitală. Gheţuşul şi troienele le-au dat bătăi de cap pietonilor

Probe de echilibristică pe trotuarele din Capitală. Gheţuşul şi troienele le-au dat bătăi de cap pietonilor
Sursa foto: Foto: Antena 1
15 Feb 2012   •   22:34

Bucureştenii au exersat şi în cursul zilei de miercuri patinajul şi îngheţatul pe loc. Mulţi şoferi s-au transformat în pietoni. Culmea, n-au mers pe trotuare, ci tot pe stradă.

Cei care au folosit dimineaţă transportul în comun s-au călcat în picioare pentru a ajunge la serviciu. Nici copiii nu au fost scutiţi de peripeţii la reluarea cursurilor.

Nevoia unei perechi de mănuşi s-a simţit încă de la primele ore ale dimineţii. Bucureştenii au început aventura urbană la -15 grade, încremeniţi în staţiile de autobuz.

Pietonii au mers ca pinguinii când pe o potecuţă cât talpa unui copil, când printre nămeţii de pe trotuare, când pe şosea. Până se decide toată lumea să-şi facă treaba, bucureştenii vor fi nevoiţi să repete până la finalul iernii aventura de astăzi..

 
Get Adobe Flash player

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close