Antena 3 CNN Actualitate Problema intimă pe care o au din ce în ce mai multe românce

Problema intimă pe care o au din ce în ce mai multe românce

Problema intimă pe care o au din ce în ce mai multe românce
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Mai 2019   •   19:39

Mihaela Bilic este gata să ceară în stradă introducerea tratamentului de substituţie hormonală pentru femeile aflate la menopauză. Medicul nutriţionist a afirmat într-un interviu că un astfel de tratament ar preveni degradarea rapidă a femeilor după vârsta de 50 de ani.

Mihaela Bilic este indignată că medicii nu se implică şi nu fac educaţie pacientelor aflate în astfel de situaţii după ce a aflat de cazul unei tinere de 24 de ani, căreia, din cauza unui cancer, i s-a indus menopauza, ceea ce i-a bulversat întreg organismul.

“Dragii mei colegi medici, o fată care la 24 de ani rămâne fără hormoni şi i se spune mi se pare ruşinos şi descalificant. Pentru că în momentul în care noi am făcut facultatea de medicină şi în momentul în care profesorul meu Coculescu, profesorul meu de endocrinologie, eram studentă în anul trei sau patru când am făcut endocrinologia şi mi-a spus mie şi altor zeci de colegi ai mei la curs, o femeie care nu ia hormoni, care nu ia tratament de substituţie hormonală la menopauză va arăta după cinci şapte ani ca şi cum ar fi bunica”, a afirmat Mihaela Bilic, potrivit Descoperă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close