Antena 3 CNN Actualitate Procurorii DNA verifică magistraţii şi medicii implicaţi în eliberarea lui Gorbunov

Procurorii DNA verifică magistraţii şi medicii implicaţi în eliberarea lui Gorbunov

Procurorii DNA verifică magistraţii şi medicii implicaţi în eliberarea lui Gorbunov
Sursa foto: Serghei Gorbunov
08 Feb 2009   •   11:29

Cazul Gorbunov a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii anticorupţie verifică magistraţii şi medicii implicaţi în eliberarea cetăţeanului moldovean. Serghei Gorbunov rămâne în cercul de suspecţi, deşi a fost audiat în calitate de martor. Acesta nu poate fi pus oficial sub acuzare, de vreme ce are un alibi. Anchetatorii braşoveni au cercetat timp de câteva ore locuinţa lui Serghei Gorbunov, în căutare de noi indicii privind dublul asasinat de la sfârşitul lui ianuarie.
Procurorii braşoveni spun că Serghei Gorbunov rămâne în cercul de suspecţi, deşi a fost audiat în calitate de martor. Procurorii nu îl pot pune oficial sub acuzare pe Gorbunov, în condiţiile în care apropiaţii săi susţin că Gorbunov era într-o sală de sport în timpul atacului de la casa de schimb valutar.
Până acum au fost audiate peste 60 de persoane, iar raportul balistic arată în timpul jafului au fost folosite do­uă arme diferite. Pe 29 ianuarie, două persoane au fost ucise în timpul unui jaf armat din centrul Braşovului.
Antena 3

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close