x close

Procurorul de caz al lui Dragnea, demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie

de M.Z.    |    02 Oct 2013   •   19:28
Procurorul de caz al lui Dragnea, demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie 418 Foto: luju.ro
Şeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Niţu, după ce, în urmă cu numai o săptămână, delegarea lui pe funcţie a fost reînnoită, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Miercuri seara, Niţu a informat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), printr-un fax, că delegarea lui Papici ca şef al Secţiei I din DNA încetează cu data de 2 octombrie, dată începând cu care funcţia este ocupată de procurorul Iuliana Bendeac, pe o perioadă de şase luni.
 
Procurorul Lucian Papici este cel care a finalizat urmărirea penală în dosarul referendumului în care este cercetat vicepremierul Liviu Dragnea.

Succesoarea acestuia, Iuliana Bendeac, este procurorul care, alături de procurorul-şef seviciu Gheorghe Popovici, i-a deferit justiţiei pe Dan Voiculescu şi pe fiica acestuia Camelia, în dosarul în care directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, este acuzat de şantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.
 

Citeşte mai multe despre:

Lucian Papici Liviu Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati