Antena 3 CNN Actualitate Procurorul general interimar, Bogdan Licu, va ataca decizia ÎCCJ privind retrimirerea dosarului Mineriadei

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, va ataca decizia ÎCCJ privind retrimirerea dosarului Mineriadei

 Procurorul general interimar, Bogdan Licu, va ataca decizia ÎCCJ privind retrimirerea dosarului Mineriadei
08 Mai 2019   •   16:03

Parchetul General a atacat decizia judecătorului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de a retrimite dosarul Mineriadei pentru refacerea rechizitoriului, a anunţat procurorul General interimar, în urmă cu puţin timp.

Bogdan Licu a precizat că dosarul Mineriadei este o pată neagră pe obrazul Ministerului Public şi ar putea cere o anchetă la secţia parchetelor militare pentru a stabili dacă cineva poate fi tras la răspundere pentru administrarea proastă a probelor din rechizitoriu. 

”Am formulat contestaţie astăzi împotriva deciziei de restituire a cauzei la Parchet, vom vedea mai departe ce este de făcut. Nu pot admite nimic pentru că nu a venit motivarea, am luat la cunoştinţă doar de minută, despre ce a hotărât domnul judecător, vom vedea motivarea şi vom hotărî ce este de făcut. Nu am avut ce să discut cu domnii procurori în acest moment până nu vine motivarea. Aşteptăm motivarea. Reluarea anchetei ar reveni, potrivit competenţelor din acest moment, Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru că în cauză este implicat un magistrat. Nu se pune problema să fie tras cineva la răspundere. Eu sper să nu rămână situaţia aşa pentru că, după cum ştiţi, dosarul Mineriadei, pe lângă dosarul Revoluţiei, reprezintă o pată neagră pentru Ministerul Public”, a precizat Bogdan Licu, la sosirea la sediul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Citește Și Lovitură: Curtea Supremă de Justiție retrimite Dosarul Mineriadei la Parchet

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close