Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Ce vreme ne așteaptă la începutul noii săptămâni

Prognoza meteo. Ce vreme ne așteaptă la începutul noii săptămâni

Prognoza meteo. Ce vreme ne așteaptă la începutul noii săptămâni
Sursa foto: foto: Pixabay.com
10 Mar 2018   •   17:58

Duminică (11 martie)

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, iar cele minime în general între 1 şi 10 grade, potrivit Meteoplus.ro.

În vest, nord-vest şi centru cerul va fi mai mult noros, ziua va ploua doar pe spaţii mici, însã noaptea aria ploilor, în general slabe, va fi în extindere. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în primele ore ale zilei, dar în special pe timpul nopţii când va ploua pe arii restrânse, cu precãdere în zonele deluroase. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului în regiunile vestice şi la munte. Dimineaţa şi noaptea, în sud-est, local va fi ceaţã.

Luni (12 martie)

Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât ar fi normal în prima jumãtate a lunii martie, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 9 şi 19 grade şi minime între 1 şi 9 grade. Înnorãrile vor fi temporar accentuate şi va ploua în cea mai mare parte a ţãrii. Ploile, mai ales averse, însoţite pe arii restrânse şi de descãrcãri electrice, vor fi moderate şi local chiar însemnate cantitativ, în special în regiunile sudice. Precipitaţii mixte vor mai fi doar în masivele cele mai înalte, la peste 1900 m altitudine. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close