Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo s-a adeverit. La munte a venit iarna

Prognoza meteo s-a adeverit. La munte a venit iarna

Prognoza meteo s-a adeverit. La munte a venit iarna
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Noi 2013   •   08:23

Prognoza meteo s-a adeverit mai ales la munte unde, atenţionarea de vreme rea a intrat aseară în vigoare. La Braşov, a plouat aproape toată ziua, iar la altitudini mai mari, în staţiuni, a nins cu fulgi mari.

După nici o oră de ninsoare, în Poiana Braşov stratul de zăpadă măsura deja câţiva centimetri. Atenţionarea meteorologilor expiră astăzi la ora 10.00.

La Poiana Braşov, picăturile de ploaie s-au transformat spre seară în fulgi de zăpadă. De omătul depus rapid s-au bucurat puţinii turişti cazaţi în staţiune.

Pentru alţii însă, zăpada nu a fost tocmai un motiv de bucurie. Cu atât mai mult, cu cât la Braşov, iernile sunt oricum destul de lungi.

Primăria a scos deja din garaje două echipaje de deszăpezire să intervină pe drumul dintre oraş şi Poiană. Din fericire, de data aceasta, nu s-au mai semnalat probleme referitoare la circulaţia rutieră, aşa cum s-a întâmplat pe 1 noiembrie.

Zăpada depusă în staţiuni se va topi destul de repede, pentru că meteorologii spun că vremea frumoasă va reveni şi temperaturile vor fi în creştere spre sfârşitul săptămânii.





×
Subiecte în articol: iarnă ninsoare prognoza meteo
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close