Antena 3 Actualitate Prognoza meteo specială pentru București: Vremea se răcește brusc, iar duminică apar ninsorile

Prognoza meteo specială pentru București: Vremea se răcește brusc, iar duminică apar ninsorile

20 Mar 2020   •   13:27
Prognoza meteo specială pentru București: Vremea se răcește brusc, iar duminică apar ninsorile
Sursa foto: Antena 3

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentru București pentru următoarele patru zile.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti 21.03.2020

Sâmbătă: Valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă din an, astfel că maxima va fi de 22...23 de grade, iar minima de 6...7 grade.

Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în cursul serii şi al nopţii.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti 22.03.2020

Duminică: Vremea se va răci accentuat și va fi în general închisă. Spre seară şi la începutul nopţii va ploua, apoi vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă neuniform de 1...3 cm. Vântul va sufla moderat, iar temporar, în a doua parte a intervalului, va avea intensificări cu rafale de 40...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti 23.03.2020

Luni: Precipitațiile vor continua pe parcursul întregului interval. Cu excepția orelor amiezii când vor fi posibile și precipitații mixte, în restul timpului va ninge moderat, iar stratul de zăpadă depus la finalul intervalului va fi de 5...10 cm.

Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea mai ales pe parcursul nopții. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -2 grade.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti 24.03.2020

Marți: Va continua să ningă moderat în cea mai mare parte a intervalului, dar cu precădere în cursul zilei. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea. Temperatura va oscila ușor în jurul valorii de 0 grade. Stratul de zăpadă total depus la finalul intervalului va fi neuniform și va avea în medie 10...20 cm.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza zilnic prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

×
Subiecte în articol: vremea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close