Antena 3 CNN Actualitate PROGRAM ENEL și POȘTA ROMÂNĂ 1 DECEMBRIE. Programul oficiilor poștale și al ghișeelor ENEL

PROGRAM ENEL și POȘTA ROMÂNĂ 1 DECEMBRIE. Programul oficiilor poștale și al ghișeelor ENEL

PROGRAM ENEL și POȘTA ROMÂNĂ 1 DECEMBRIE. Programul oficiilor poștale și al ghișeelor ENEL
28 Noi 2018   •   16:32

Toate magazinele Enel din Municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, dar şi oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise vineri, 30 noiembrie şi sâmbătă, 1 decembrie 2018, zile libere legale, au anunţat miercuri cele două companii.   

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit. Astfel, de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9:00 la 17:00, în municipiul Bucureşti, şi de la ora 8:00 la 16:00, în judeţele Ilfov şi Giurgiu. 

Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, sec'iunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. 

De asemenea, în secţiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienţii business şi rezidenţiali, clienţii având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. 

În plus, clienţii Enel Energie Muntenia, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. 

Enel precizează că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. 

În acelaşi context, Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de vineri, 30 noiembrie 2018 şi sâmbătă, 1 decembrie 2018, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. 

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 Noiembrie - Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, şi 1 Decembrie - Ziua Naţională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. 

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie, susţin reprezentanţii operatorului poştal. 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close