Antena 3 CNN Actualitate Proiect unic în România. Pentru fiecare copil născut şi fiecare cuplu care se căsătoreşte, primăria PLANTEAZĂ un COPAC

Proiect unic în România. Pentru fiecare copil născut şi fiecare cuplu care se căsătoreşte, primăria PLANTEAZĂ un COPAC

Proiect unic în România. Pentru fiecare copil născut şi fiecare cuplu care se căsătoreşte, primăria PLANTEAZĂ un COPAC
de O.P.    |    21 Noi 2013   •   13:12

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că fiecare copil care se va naște la Târgu Mureș și fiecare cuplu care se va căsători vor primi câte un puiet de copac din partea municipalității și un loc special în care să fie plantat, scrie agerpres.ro.

Primarul a spus că pentru băieți vor fi arbori care rămân verzi, pentru fete — unii cu frunze roșii, iar cuplurile vor alege ce fel de copac doresc. Edilul a arătat că, odată cu primirea puieților, beneficiarilor li se vor înmâna și 'Certificate de început de drum'.

Pe certificatul pe are copiii îl vor primi la naștere va scrie: 'Venirea ta pe lume este prilej de bucurie și speranță, nu uita că rădăcinile tale rămân mereu la Târgu Mureș', iar pentru tinerii căsătoriți va scrie: 'Arborele nostru căruia îi dăm viață ne va aminti că rădăcinile noastre sunt și vor rămâne mereu la Târgu Mureș'.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close