Antena 3 CNN Actualitate Prostituata cu HIV ar fi făcut VICTIME în toată ţara. Aceasta a fost obligată să se prostitueze în mai multe oraşe

Prostituata cu HIV ar fi făcut VICTIME în toată ţara. Aceasta a fost obligată să se prostitueze în mai multe oraşe

Prostituata cu HIV ar fi făcut VICTIME în toată ţara. Aceasta a fost obligată să se prostitueze în mai multe oraşe
Sursa foto: Foto: Antena3
13 Aug 2012   •   21:18

Prostituata minoră de pe litoral, purtătoare a virsului HIV, ar putea fi o adevărată bombă biologică. Adolescenta ar fi fost obligată să se vândă nu doar la mare, ci şi în restul ţării. Iar numărul bărbaţilor infectaţi ar putea fi mult mai mare de o mie.

Constanţa a devenit punctul  0 al infecţiei. Sau cel puţin asta se credea, iniţial. Realitatea însă ar putea da peste cap toate calculele medicilor epidemiologi. Fata ar fi fost obligată să se prostitueze şi în alte oraşe. În urmă cu doar câteva luni, poliţiştii din Piteşti i-au amendat pe ea şi iubitul devenit proxenet.

Doar în Constanţa, poliţiştii au estimat că minora ar fi avut relaţii sexuale cu aproximativ 1000 de bărbaţi. Dar, fiecare oraş prin care a fost obligată să se vândă este un posibil focar de infecţie. Şi numărul persoanelor posibil infectate ar putea fi mai mare. Mult mai mare.

"Există posibilitatea ca cei care au umblat... au întreţinut raporturi sexuale cu această persoană să aibă acasă familii şi, probabil, au întreţinut relaţii şi cu persoanele de acasă. a declarat doctor Constantin Dina, Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa. 

Pentru moment, cei de la Direcţia de Sănătate Publică nu pot arăta chipul adolescentei. Identitatea ei e protejată de lege. Este încă minoră.

Cu mâinile legate de legislaţie, medicii nu pot face decât un apel către cei care au avut relaţii sexuale în timpul sejurului pe litoral. Să se testeze. Mai ales că multe dintre prostituate nu-şi fac analizele.

Procurorii care se ocupă de cazul fetei se concentrează acum asupra reţelei din care făcea parte. Unul dintre bărbaţii  arestaţi visează deja la libertate.

Reţeaua racola clienţi mai ales din zona Mamaia.×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Mărturia exclusivă a femeii atacată de soţ cu maşina, la Vişeu
x close