Antena 3 CNN Actualitate Protest în Capitală: Zeci de oameni de la compania municipală care se ocupă de dezinsecţie s-au baricadat în sediu

Protest în Capitală: Zeci de oameni de la compania municipală care se ocupă de dezinsecţie s-au baricadat în sediu

Este protest în Capitală, luni dimineaţă. Angajaţii companiei municipale care se ocupă de dezinsecţie în Bucureşti s-au baricadat în sediu, în timp ce locuitorii Capitalei sunt invadaţi de căpuşe, ţânţari şi şobolani. 

Protest în Capitală: Zeci de oameni de la compania municipală care se ocupă de dezinsecţie s-au baricadat în sediu
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   11:40

Oamenii de la Compania municipală sunt supăraţi că nu şi-au mai primit banii de şase luni, iar activitatea firmei este total blocată din cauza lipsei fondurilor. 

Oamenii, nemulţumiţi că nu şi-au mai primit banii de jumătate de an

Ei spun că acţiunile de ecologizare ar fi trebuit să înceapă încă din aprilie, iar singura soluţie ar fi plata datoriilor. 

În schimb, primarul Nicuşor Dan ia deja în calcul să încheie un contract cu o firmă privată, unde manageri operaţionali sunt chiar doi consilieri generali din Primăria Capitalei. 

Jumătate din angajații companiei au plecat când s-au trezit în șomaj tehnic

Dacă vor lua contractul, aceștia vor aduce în firmă 16,7 milioane lei din banii bucureștenilor. Angajații companiei Eco Igienizare sunt disperați și spun că totul a fost doar o bătălie pe banii oamenilor, iar mizele politice au bătut din nou interesul public.

Jumătate dintre angajații companiei au plecat în momentul în care s-au trezit în șomaj tehnic, în luna decembrie. Cealaltă jumătate încă spera că vor avea de muncă. 
 

×
Subiecte în articol: protest tantari
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close