Antena 3 CNN Actualitate Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu: "Dacă te ţine, baie de mulţime"

Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu: "Dacă te ţine, baie de mulţime"

Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu: "Dacă te ţine, baie de mulţime"
11 Iul 2012   •   20:36

Un grup de aproximativ 15 persoane a venit, miercuri seară, în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, scandând lozinci împotriva acestuia, protestarii plecând după aproximativ 15 minute, la apariţia pe stradă a unor echipaje de poliţie, informează Mediafax.

Persoane din acest grup au spus că nu aparţin niciunei asociaţii sau organizaţii şi că au protestat şi în iarnă în Piaţa Universităţii, precum şi în ultimele luni în faţa Palatului Cotroceni.
   
Acestea au fluturat două steaguri tricolore şi au scandat lozinci precum: "Ce vrea poporul, jos cu dictatorul", "Dacă te ţine, baie de mulţime", "Băsescu judecat pentru ce a furat".
   
După aproximativ 15 minute, grupul s-a dispersat, la apariţia pe stradă a trei maşini cu echipaje ale poliţiei.
 
Staff-ul de campanie al preşedintelui Traian Băsescu a anunţat o conferinţă de presă a acestuia pentru ora 20:00. Băsescu a anunţat în urmă cu aproximativ o oră că această conferinţă de presă va avea loc afară, deoarece în spaţiul sediului său de campanie nu este suficient loc.
   
Traficul pe strada Comăniţa este îngreunat ca urmare a numărului mare de persoane aflate în zonă, a carelor de reportaj ale televiziunilor şi jurnalişti care urmăresc evenimentele.
 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Tații vor primi 10 zile de concediu paternal. Legea a fost promulgată
x close