x close

Protest în uniforma militară, în Piaţa Universităţii: Acum sunt liber spiritual, vedem mâine dacă mai sunt liber şi fizic

de A.M.P    |    23 Ian 2012   •   21:24
Protest în uniforma militară, în Piaţa Universităţii: Acum sunt liber spiritual, vedem mâine dacă mai sunt liber şi fizic Foto: Antena 3

Un tânăr locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a sosit, în uniformă, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală. Militarul locotenent, în vârstă de 27 de ani, cu un salariu rezonabil, a declarat pentru Antena 3 că a ales să se alăture manifestanţilor din Bucureşti din respect pentru această naţiune şi pentru a le demonstra că "Armata nu i-a părăsit".

"Am venit aici din acelaşi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. (...) Colegii mei nu au curaj să vorbească. Au familii, copii şi credite în bănci. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa actualei puteri. Eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum!" a declarat tânărul locotenent  Alexandru Gheorghe.

Întrebat despre consecinţele pe care le atrage prezenţa sa în uniforma militară, printre protestatarii din Capitală, tânărul locotenent a declarat că este conştient că vor exista urmări însă este dispus să şi le asume în întregime.

 
Get Adobe Flash player


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati