Antena 3 CNN Actualitate Protest la Milano faţă de legea eutanasierii maidanezilor, în faţa Consulatului României

Protest la Milano faţă de legea eutanasierii maidanezilor, în faţa Consulatului României

Protest la Milano faţă de legea eutanasierii maidanezilor, în faţa Consulatului României
Sursa foto: foto: Intact Images
29 Oct 2013   •   14:31

Activiştii pentru drepturile animalelor au organizat un protest şi chiar au intrat în greva foamei în faţa Consulatului României din Milano, denunţând legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi, conform MEDIAFAX.
   
Numeroşi activişti pentru drepturile animalelor s-au adunat începând de luni seară în Piaţa Lotto din Milano, montând un cort în faţa Consulatului României.
   
Şase dintre protestatari au intrat în greva foamei pentru a denunţa legea adoptată în România prin care se permite eutanasierea maidanezilor.

Primii activişti vor înceta greva foamei dupã 24 de ore, dar vor fi înlocuiţi de alţii care vor continua aceeaşi formă de protest, existând o rotaţie la fiecare 24 de ore.
   
Mai multe mitinguri au avut loc în ultimele luni în faţa misiunilor diplomatice ale României din Italia, însă de această dată activiştii intenţionează să continue protestele până când vor primi un răspuns favorabil din partea autorităţilor române.

"Protestul nostru are obiectivul de a contribui la oprirea masacrului câinilor", a declarat Giovanni Porta, membru al filialei italiene a organizaţiei Câinii Străzii (Les Chiens de Rues).

×
Subiecte în articol: Milano protest
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close