Antena 3 CNN Actualitate Protest în Timișoara față de carantinarea orașului: „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara”. Oamenii au dat foc măștilor!

Protest în Timișoara față de carantinarea orașului: „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara”. Oamenii au dat foc măștilor!

Zeci de persoane protestează, duminică după-amiază, în Timișoara față de carantinarea orașului. Un protest are loc și în București în Parcul Izvor, unde oamenii manifestă împotriva vaccinării.

Protest în Timișoara față de carantinarea orașului: „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara”. Oamenii au dat foc măștilor!
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2021   •   17:54

Timișorenii adunați în Piața Victoriei pentru a protesta față de carantină scandează „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara”, „Libertate” și „Fără carantină”.

Mai mulți protestatri au înconjurat de câteva ori Parcul Operei, apoi au pornit către Primărie, declarând că merg „după Fritz”. Protestatarii au dat foc măștilor de protecție, în Piața Victoriei, anunță presa locală.

În Capitală, un protest are loc în Parcul Izvor, unde oamenii manifestă împotriva vaccinării

Timişoara, dar și Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița intră în carantină începând de luni, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Conform deciziei luate în CJSUT, începând cu data de 8 martie 2021 ora 00:00, în perimetrul vizat, este strict interzisă intrarea/ieşirea în/din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene, comunale şi forestiere.

 

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Casa Națională de Pensii, anunț important pentru toți pensionarii!
x close