Antena 3 CNN Actualitate PSD-istul Radu Coclici cere demisia ministrului Sănătăţii, pentru că a degradat sistemului sanitar românesc

PSD-istul Radu Coclici cere demisia ministrului Sănătăţii, pentru că a degradat sistemului sanitar românesc

PSD-istul Radu Coclici cere demisia ministrului Sănătăţii, pentru că a degradat sistemului sanitar românesc
Sursa foto: Foto: informatiadealba.ro
12 Apr 2011   •   20:33

Deputatul PSD din judeţul Alba, Radu Coclici, a cerut public marţi demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, pe care îl consideră responsabil pentru degradarea a sistemului sanitar şi moartea celor doi bolnavi din judeţele Vâlcea şi Constanţa, informează Mediafax.

"Este inadmisibil ca în România anului 2011 să moară oamenii ca în Evul Mediu, doar pentru că un ministru efemer s-a decis să pună în aplicare orbeşte directiva lui Băsescu şi Boc de a desfiinţa spitalele din România. I-am transmis acestui ministru fără coloană vertebrală că nu mai are ce căuta în fruntea Ministerului Sănătăţii după ce din cauza măsurilor lui aberante oamenii mor cu zile în această ţară. Nu vreau şi nu mai pot să accept ca astfel de ignoranţi, adevăraţi criminali ai poporului român, să mai conducă instituţii ale statului român care ne influenţează în mod direct vieţile", a declarat Coclici.

Premierul Emil Boc susţine că moartea celor doi oameni nu a fost cauzată de închiderea spitalelor, fiindcă în acele unităţi medicale pacienţii nu puteau fi trataţi corespunzător. Boc susţine că reforma din sănătate este necesară şi a declarat că o va susţine în continuare.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close