Antena 3 CNN Actualitate Psihologul criminalist Tudorel Butoi dezvăluie secretele nespuse ale dosarului Caracal: „Se știa că Dincă trafica fete”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi dezvăluie secretele nespuse ale dosarului Caracal: „Se știa că Dincă trafica fete”

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, susține că Gheorghe Dincă va fi inculpat pentru dublă crimă.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi dezvăluie secretele nespuse ale dosarului Caracal: „Se știa că Dincă trafica fete”
de S.T.    |    03 Ian 2020   •   23:01

„Cercetarea la fața locului s-a făcut sub semnul catastrofei”, a spus Tudorel Butoi într-un interviu pentru Antena 3.

„Avem de-a face cu un perimetru larg, un perimetru îmbâcsit de elemente. Curtea e un maidan de gunoi cu tot felul de nenorociri, aia trebuia delimitată pe zone și luată la ac de tehnicieni criminaliști(...). S-au găsit acolo peste 30 de capse de blugi, nu cunosc dacă s-a dat vreo explicație despre prezența acestor capse de blugi în cenușă, dar nu avem un traseu(...)

Dincă este un traficant fără discuție, introdus în rețeaua de ofertă pentru piața de prostituție din Italia. Lucrurile sunt clare, numai că el a avut „două accidente de muncă”. El nu a reușit să facă profilul psihologic al celor două fete. De data asta el a întâlnit două fete cuminți, fete la locul lor și inserate social, cu școală, cu iubiți, cu prieteni și cu nevoile lor.

Spre exemplu, Alexandra a apelat la el ca să se întâlnească cu iubitul ei în fața liceului. Deci departe de ea probleme de aventuri și sex pe bani, lucruri care sunt confirmate de Dincă. Luiza de asemenea cuminte(...) Erau două fete pe care acest Dincă Gheorghe le confundă cu ce a mai avut el prin rețeaua lui.

Butoi: Gheorghe Dincă s-a speriat că va fi denunțat

Dacă Dincă ar fi făcut greșeala să le elibereze, fetele s-ar fi dus direct la poliție. Nu a știut să facă alegerea în sensul de a risca o mușamalizare a poveștii sau asumarea de dublă crima. Aici, Dumnezeu i-a luat mințile, l-a dus într-un blocaj și mintea a fost înăbușită de emoții că va fi dat pe mâna poliției și a ales cea mai neghioabă soluție”, a spus Tudorel Butoi.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Butoi: Dincă nu a făcut profilul celor două fete

Potrivit lui Tudorel Butoi, Gheorghe Dincă este un tip viclean și pervers care își utilizează inteligența în lucruri interpretabile.

Ştefan Risipiceanu, care făcea parte din anturajul lui Dincă şi era folosit de acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie, a violat-o și el pe Luiza, potrivit DIICOT.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi declară că la violul Luizei au fost participanți amândoi, dar Gheorghe Dincă nu a avut complici la cele două crime.

„Dincă spune că le-a bătut pe Alexandra dar și pe Luiza și că fetele și-au pierdut cunoștință și el s-a speriat și le-a omorât. Aceste două fete s-au bătut cu Dincă”, susține psihologul criminalist Butoi.

„Sunt alt fel de fete, care nu acceptă să se culce cu personajul retard, împuțit și bețiv și nici cu monstrul de Dincă și se bat”, a spus Tudor Butoi.

Secretele nespuse ale dosarului Caracal: „Se știa că Dincă trafica fete”

„Eu sunt convins că nimeni de acolo nu a știut că acest Dincă a ucis cele două fete și de asemenea sunt convins că o grămadă dintre cei de acolo știau că el trafica fete, dar nici nu li se părea grav când fata respectivă avea profilul”, a mai spus Butoi.

Tudorel Butoi, dezvăluiri despre cazul Caracal


 

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close