Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Sorin Grindeanu, despre mărturiile lui Florian Coldea din Comisie: „Sunt opozabile în justiţie”

Punctul de întâlnire: Sorin Grindeanu, despre mărturiile lui Florian Coldea din Comisie: „Sunt opozabile în justiţie”

Punctul de întâlnire: Sorin Grindeanu, despre mărturiile lui Florian Coldea din Comisie: „Sunt opozabile în justiţie”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2017   •   19:20

La Punctul de Întâlnire Radu Tudor a prezentat dezvăluirile actualului premier Sorin Grindeanu despre mărturiile lui Florian Coldea pe care le-a făcut în cadrul Comisiei parlamentare de control a SRI. Acesta a susţinut într-un interviu pentru Press Alert că răspunsurile lui Florian Coldea din comisie sunt opozabile în justiţie.

Scandalul a pornit după acuzaţiile Elenei Udrea care l-a acuzat pe Florian Coldea că i-ar fi cerut fostului ei soţ, Dorin Cocoş, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă, pentru televiziuna acestuia.

De asemenea, Udrea l-a acuzat pe Coldea de implicare în campania electorală, prin coordonarea unei campanii de denigrare la adresa sa. La câteva zile, după ce procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a Elenei Udrea şi în dosarul Microsoft, fostul ministru al Dezvoltării a povestit cum un alt nume din acelaşi dosar, Dinu Pescariu, a rugat-o să intervină la actualul şef interimar al SRI, Florian Coldea.

După audiere, şeful Comisiei, deputatul PSD Georgian Pop, a declarat că acuzaţiile Elenei Udrea sunt nefondate, iar răspunsurile date de SRI au fost bazate pe documente oficiale. În plus, Pop a mai precizat că Udrea nu a depus nicio sesizare sau informaţie la Comisie.

Iată însă ce susţinea premierul Sorin Grindeanu, pe vremea când era ministrul Comunicațiilor în guvernul Ponta, dar care se afla şi în Comisia parlamentară de control a SRI.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close