Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre Marko Attila: Nu m-ar mira să îl vedem mâine în Parlamentul Ungariei

Radu Tudor, despre Marko Attila: Nu m-ar mira să îl vedem mâine în Parlamentul Ungariei

Radu Tudor, despre Marko Attila: Nu m-ar mira să îl vedem mâine în Parlamentul Ungariei
de M.C.    |    03 Dec 2014   •   19:28

Marko Attila, deputatul UDMR acuzat de DNA de abuz în serviciu, în dosarul fostei şefe a DIICOT, Alina Bica, nu este de găsit de aproximativ două săptămâni. Informaţia a fost prezentată de Dana Grecu, în ediţia de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei". 

Marko Attila este acuzat că ar fi ştiut că despăgubirea pe care a primit-o omul de afaceri Stelian Gheorghe este ilegală şi adevărata valoare a acelui teren de lângă Plumbuita era de cel puţin 10 ori mai mică.

Cu toate acestea, Marko Attila şi-ar fi dat acordul şi, mai mult, ar fi încercat să-i convingă şi pe ceilalţi membrii din Comisia de Evaluare să fie de acord cu despăgubirea.

Astăzi, Parlamentul s-a pronunţat în favoarea ridicării imunităţii parlamentarului, astfel că poate fi arestat preventiv.

Radu Tudor a explicat care este scenariul posibil în cazul lui Attila.

"Le cade un pion important. Mulţi politiceni maghiari au fost implicaţi în ONG-uri finanţate de la Budapesta. De fiecare dată când se întâmplă ceva cu ei, Budapesta reacţionează: justiţia din România nu contează. Nu m-ar mira ca pe acest personaj să-l vedem mâine în Parlamentul Ungariei" a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: radu tudor Dana Grecu Marko Attila
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close