Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Să înceapă guvernul Grindragnea! Aștept ocuparea Castelului Teleormanenilor

Radu Tudor: Să înceapă guvernul Grindragnea! Aștept ocuparea Castelului Teleormanenilor

Radu Tudor: Să înceapă guvernul Grindragnea! Aștept ocuparea Castelului Teleormanenilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Ian 2017   •   19:06

Radu Tudor a comentat, pe blog, componența echipei care se va instala la Palatul Victoria, așa cum a fost ea prezentată marți de PSD și ALDE, arătând că amintește de faimoasa emisiune ”Surprize-surprize”, unde ”prietenii și rudele se regăseau peste timp, cu lacrimi de bucurie în ochi”.

Prezent la emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, Radu Tudor a precizat că așteaptă ”ocuparea castelului teleormănenilor”, făcând referire la acestă echipă de guvernare.

”Daca nu ar fi fost presedinte al partidului care a castigat alegerile din 11 decembrie, cu siguranta Liviu Dragnea putea fi producatorul faimoasei emisiuni “Surprize-surprize”. Acolo unde prietenii si rudele se regaseau peste timp, cu lacrimi de bucurie in ochi, in studiourile de televiziune, la ora de maxima audienta. Totul intr-un secret absolut pina la momentul intrarii in platou.

Guvernul PSD-ALDE lansat azi la apa are ceva din specificul emisiunii amintite : vechi prieteni si aliati din politica si afaceri se regasesc azi sub cupola Palatului Victoria. Propunem ca de azi acest important edificiu politic sa poarte numele de Castelul Teleormanenilor, iar in surdina sa se auda cantecele unui alt faimos om al locului, regretatul Liviu Vasilica.

(...)Asadar, doamnelor si domnilor, sa inceapa guvernul Grindragnea! (...)”, a scris Radu Tudor pe blog.

Citește continuarea pe radu-tudor.ro.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close