Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Domnule Preşedinte, cereţi ordonanţă militară pentru proprietarii spitalelor! 100 de paturi noi la ATI, în 10 zile

Radu Tudor: Domnule Preşedinte, cereţi ordonanţă militară pentru proprietarii spitalelor! 100 de paturi noi la ATI, în 10 zile

Jurnalistul şi analistul militar Radu Tudor îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis, într-un articol publicat pe blog, să dea o ordonanţă militară pentru proprietarii spitalelor şi să fie mai multe paturi la ATI, având în vedere că ne apropiem de 100 de decese din cauza coronavirusului.

Radu Tudor: Domnule Preşedinte, cereţi ordonanţă militară pentru proprietarii spitalelor! 100 de paturi noi la ATI, în 10 zile
de M.Z.    |    01 Apr 2020   •   13:21

"România se apropie cu paşi repezi de numărul de 100 de morţi.

Ordonanţele militare, 6 la număr, au lăsat şi lasă încă destule portiţe de mişcare pentru populaţie, unele chiar inutile şi periculoase.

Mulţi infectaţi asimptomatici care se plimbă aiurea infectează persoane în vârstă, foarte vulnerabile. Numărul uriaş de morţi de la Suceava demonstrează acest lucru, pe lânga decizia aberantă a fostei conduceri a spitalului de a chema şi medicii cu simptome sau infectaşi la serviciu.

Cred în acest moment, dată fiind evoluţia îngrijorătoare a numărului de persoane infectate şi decese, preşedintele României Klaus Iohannis trebuie să ceară ministrului de Interne, de urgenţă, o nouă ordonanţă militară. Ea trebuie să conţină obligativitatea constituirii a 100 de paturi de Terapie Intensivă noi, în 10 zile, în toate spitalele judeţene din România, indiferent că ele aparţin Consiliilor Judeţene sau Ministerului Sănătăţii.

Obligativitatea trebuie să fie şi pentru spitalele (în special de infecţioase) din subordinea primăriilor, cu un număr de 25 de paturi noi ATI, în fiecare oraş reşedinţă de judeţ. Aceeaşi obligaţie să existe şi pentru spitalele private: 25 paturi ATI noi în 10 zile!

Aceste unităţi administrative au încă resurse financiare ce pot fi redistribuite spre spitale, iar după 60 de zile de criză nu au creat aceste paturi de bună voie. Trebuie obligaţi să o facă! Vine valul uriaş de infectări, cu nişte consecinţe grave !", scrie Radu Tudor, miercuri, pe blog.

Citiţi continuarea, pe radu-tudor.ro.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus radu tudor Klaus Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close