Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Dacă rămâneam, trebuia să tac din gură. În interiorul Ministerului aveam uşa închisă

Raed Arafat: Dacă rămâneam, trebuia să tac din gură. În interiorul Ministerului aveam uşa închisă

Raed Arafat: Dacă rămâneam, trebuia să tac din gură. În interiorul Ministerului aveam uşa închisă
Sursa foto: Foto: antena 3
10 Ian 2012   •   23:17

Fostul subsecretar de stat Raed Arafat a declarat, în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, că a ales să îşi dea demisia, alternativa fiind să tacă din gură şi să nu mai spijine sistemul de Urgenţă din România.

"Dacă rămâneam, trebuia să tac din gura şi astfel nu mai aveam nici o pârghie în a vorbi. Eu am vrut să vorbesc deschis" a declarat Raed Arafat.

Referitor la discuţiile pe care le-a avut cu comisiile pe sănătate, Raed Arafat a dezvăluit la Antena 3 că a transmis Comisiei Prezidenţiale punctele de vedere pe proiectul Legii sănătăţii şi că, după o a doua discuţie în comisie, NU A MAI FOST ACCEPTAT LA DEZBATERI.

"Eu am avut 2 întâlniri cu comisia respectivă. Nu au fost discuţii, ci a fost punere la zid. Când un membru al comisiei a început să atace tot ce era despre sistemul de Urgenţă, având date total irealiste (...) eu mi-am cerut scuze şi m-am retras din discuţie. Când deja, din interior, sunt oameni care te atacă şi nu te lasă să vorbeşti, normal e să ieşi şi să vorbeşti deschis" a declarat Raed Arafat.

 


Doctorul Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Arafat a decis să îşi dea demisia după ce a fost atacat dur de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni la care era invitat.

În respectiva emisiune, preşedintele l-a avertizat pe Arafat  că ar trebui să se gândească să demisioneze din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dacă nu este de acord cu ministrul şi nu reuşeşte să îşi comunice nemulţumirile în cadrul instituţiei.

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close