Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma măsuri suplimentare de relaxare

Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma măsuri suplimentare de relaxare

Șeful DSU Raed Arafat a declarat, miercuri, la Antena 3 că de la 1-2 iunie vor urma cu siguranță măsuri de relaxare suplimentare, în condițiile în care nu există o creștere necontrolabilă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma măsuri suplimentare de relaxare
27 Mai 2020   •   20:19

"Numărul cazurilor este stabil - per ansamblu suntem într-o scădere, dacă luăm procentul cazurilor pozitive comparativ cu numărul testelor, dar situația nu este perfect rezolvată. Mai este timp care trebuie să treacă până avem certitudinea că situația este într-adevăr sub control.

Clar că vor fi măsuri suplimentare de relaxare care vor fi luate de la 1-2 iunie. Care vor fi aceste măsuri și cum vor fi ele luate va fi discutat și prezentat Comitetului Național pentru Situații de Urgență, mâine (joi, n.r.) vom avea o discuție, vom analiza, vom vedea și alte țări ce măsuri au luat sau au evitat să ia și, pe baza datelor pe care le vom avea, cu siguranță vor fi unele măsuri suplimentare pentru că până acum nu putem discuta despre o creștere necontrolabilă a cazurilor", a spus Raed Arafat, în exclusivitate, la emisiunea Punctul de Întâlnire, moderată de Radu Tudor.

 

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Punctul de întâlnire
Parteneri
Mecanismul prin care românii cu pensii mici vor rămâne cu mai mulți bani
x close