Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, decorat cu ordinul ”Steaua României” de președintele Klaus Iohannis: ”Am fost extrem de onorat și emoționat ”

Raed Arafat, decorat cu ordinul ”Steaua României” de președintele Klaus Iohannis: ”Am fost extrem de onorat și emoționat ”

Raed Arafat anunță că a fost decorat de președintele Klaus Iohannis: ”Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația “Steaua României” în grad de “Cavaler”.

Raed Arafat, decorat cu ordinul ”Steaua României” de președintele Klaus Iohannis: ”Am fost extrem de onorat și emoționat ”
Sursa foto: Facebook / Raed Arafat
de Laura Dinu    |    01 Dec 2022   •   09:23

”Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația “Steaua României” în grad de “Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, aceasta decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Totodată, vreau sa adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris Raed Arafat pe o rețea socială. 

Am fost extrem de onorat si emotionat sa primesc astazi decoratia “Steaua Romaniei” in grad de “Cavaler”, o distinctie...

Publicată de Raed Arafat pe Miercuri, 30 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close