Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Nu mai sunt persoane rănite la Clubul Bamboo, afectat de incendiu

Raed Arafat: Nu mai sunt persoane rănite la Clubul Bamboo, afectat de incendiu

Raed Arafat: Nu mai sunt persoane rănite la Clubul Bamboo, afectat de incendiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Ian 2017   •   06:36

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că la această oră nu se mai află la faţa locului persoane rănite în urma incendiului de la Clubul Bamboo.

"Nu mai sunt persoane rănite la fata locului. (...) Ultima a fost dusă acum în faţa mea, a fost cu hipotermie şi uşoară intoxicaţie de fum. (...) O singură persoană este grav intoxicată cu fum şi monoxid de carbon", a spus şeful DSU, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că singura persoană rănită foarte grav în urma incendiului de la Clubul Bamboo a fost dusă la Spitalul Colentina, fiind intubată şi ventilată mecanic pentru că prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii.

"În acest moment, sunt 22 de persoane care au fost transportate la spitalele din Bucureşti. Din acestea, 20 au rămas în continuare internate. Vorbim de spitalele Floreasca, Universitar, Pantelimon şi Colentina, până în acest moment. Există un singur caz foarte grav la Spitalul Colentina, o persoană care este intubată, ventilată mecanic, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii. Toate celelalte acuză doar expunere la fum, posibil stare de intoxicare şi posibil stare de hipotermie, deci viaţa acestora în acest moment nu este pusă în pericol. Există informaţii în acest moment pe care le verificăm potrivit cărora mai sunt şi alte persoane care s-au prezentat cu alte mijloace, mijloace proprii, către unităţile spitaliceşti", a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului în jurul orei 5,30.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close