Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, "omul care a SCHIMBAT anul", despre evenimentele din ianuarie 2012

Raed Arafat, "omul care a SCHIMBAT anul", despre evenimentele din ianuarie 2012

Raed Arafat, "omul care a SCHIMBAT anul", despre evenimentele din ianuarie 2012
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Dec 2012   •   19:30

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit în "Ediţia de weekend" de sâmbătă seară, de la Antena 3, despre evenimentele din ianuarie, când mii de români au ieşit în stradă, nemultumiţi de demisia sa din funcţia de subsecretar de stat, după un conflict cu Traian Basescu pe Legea Sănătăţii.

Arafat a afirmat că nu este de acord cu ideea că el este "omul care a schimbat anul" şi că ceea ce pare că s-a declanşat dintr-o dispută, poate a continuat din diferite nemulţumiri ale poporului român.

"Nu sunt de acord că sunt omul care a schimbat anul. (...) Cert este că pentru mine a fost şocant cum a perceput populaţia anumite lucruri şi chiar când am văzut că populaţia are încredere în tot ceea ce s-a făcut până acum. Asta mi-a dat încredere că merită să continuăm", a declarat Raed Arafat la Antena 3.

"Sistemul de urgenţă este un sistem care a crescut cu populaţia", a mai completat acesta, vorbind despre realizările în domeniul sistemului medical de urgenţă.

Întrebat dacă îi este teamă ca percepţia populaţiei să nu se schimbe la 180 de grade, în urma unor eventuale rateuri ale sistemului medical de urgenţă, Raed Arafat a precizat că un sistem trebuie analizat în ansamblul său şi că "încă o să vedem lucruri pozitive, înainte să vedem lucruri negative".



×
Subiecte în articol: legea sanatatii
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close