Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, reacție neobișnuită pe o rețea socială - GATA! N-a mai putut și a reacționat

Raed Arafat, reacție neobișnuită pe o rețea socială - GATA! N-a mai putut și a reacționat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut o postare publică neașteptată pe o rețea socială. Într-un mesaj ”oficial”, îi invită pe toți doritorii să se înscrie la ”Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook”.

Raed Arafat, reacție neobișnuită pe o rețea socială - GATA! N-a mai putut și a reacționat
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    31 Iul 2020   •   14:15

”V-ați dorit vreodată să practicați medicina fără efortul de a fi responsabil pentru oamenii care mor? Ei bine, aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este ”Oricine poate fi doctor”. Cursurile noastre cele mai populare includ: ”De ce măștile de protecție nu funcționează”, urmat de ”Măștile sunt nesănătoase și îți pot cauza îmbolnăvirea”.

Nu lăsați lipsa de pregătire medicală sau experiența să vă împiedice să postați sfaturi medicale rele. Cursurile noastre online nu sunt limitate ca număr de participanți și în plus, nu sunt necesare taxe de înscriere sau nivel intelectual. Înscrieți-vă acum și începeți-vă cariera de medic Facebook necalificat chiar astăzi!”, este invitația secretarului de stat.

Raed Arafat: Să aveți grijă de unde vă luați informațiile!

Acesta a postat și următorul mesaj alături de cuvintele de mai sus:  ”Cred ca mulți dintre comentatorii de pe Facebook și nu numai, au trecut prin această scoală de medicină.

Să aveți grijă de unde vă luați informațiile!”. 

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Facebook
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close