Antena 3 CNN Actualitate Raportul final al comisiei Nana zace la Parlament

Raportul final al comisiei Nana zace la Parlament

Raportul final al comisiei Nana zace la Parlament
de M.Z.    |    29 Apr 2014   •   14:53
Raportul final al comisiei Nana, care s-a ocupat de modul în care preşedintele Traian Băsescu şi-a cumpărat terenul de la Călăraşi, zace şi acum la Parlament.

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că preşedintele comisiei, Mihai Fifor, a cerut birourilor permanente să precizeze ce se va întâmpla cu documentul.

"Raportul Comisiei este finalizat în acest moment. Dacă va fi pus la Birourile Permanente reunite, acestea îl vor transmite în plen pentru a fi citit şi dezbătut, sau Birourile Permanente reunite îl transmit direct organelor de cercetare penală", a explicat Firea.

Ea a arătat că toate documentele Comisiei au fost deja numerotate, ştampilate, arhivate şi vor fi predate ca atare, adăugând că acestea sunt în acest moment sigilate.

Parlamentarii care au lucrat la anchetă nu ştiu încă dacă actele vor fi trimise plenului sau organelor care au început deja urmărirea penală. 

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană.


Firea a depus plângerea penală împotriva lui Traian Băsescu. "I-a terfelit pe toţi apropiaţi mie, i-a mai rămas să se războiască cu morţii. L-am iertat, că suntem în Săptămâna Mare"

Comisia Nana nu mai poate audia pe nimeni. A fost desfiinţată oficial

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă
 
 

×
Subiecte în articol: comisia nana teren nana Gabriela Firea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close