Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul bucureștencei găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Dezvăluiri-șoc în biletul de adio

Răsturnare de situație în cazul bucureștencei găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Dezvăluiri-șoc în biletul de adio

Răsturnare de situație în cazul bucureștencei găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Dezvăluiri-șoc în biletul de adio
Sursa foto: foto: Pixabay
14 Mai 2019   •   22:47

Un apel la 112 anunța autoritățile, în această dimineață, în jurul orei 6,30, de faptul că pe plaja din dreptul hotelului Vega, din stațiunea Mamaia, se află trupul unei femei. La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD C, dar și polițiștii. Cadrele medicale au constatat că femeia era decedată, scrie replicaonline.ro.

Principala ipoteză care se conturează este cea a sinuciderii, mai ales că în poșeta femeii a fost găsit și un bilet de adio în care femeia aduce acuzații grave soțului ei. În documentul de adio, intitulat „autodenunț”, femeia mărturisește că nu mai poate continua viața, că este drogată de propriul soț de mai bine de 30 de ani și că este modul ei de a scăpa din „captivitate”.

În poșeta femeii a fost găsită și o sumă importantă de bani, respectiv 5.000 de euro și 1.200 de lei, dar și o serie de documente medicale, din care reiese că aceasta suferea de depresie și anxietate.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close