Răsturnare de situație în cazul filmului în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

de D.G.    |    09 Noi 2019   •   14:03
Răsturnare de situație în cazul filmului în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Antena 3 a difuzat, sâmbătă, imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.

Citește și: Imagini-șoc! Filmul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, Iulian Surugiu a declarat, sâmbătă, că imaginile au fost verificate de DIICOT și că nu s-a ajuns la concluzia că fata respectivă ar fi Luiza.

"Aceste imagini au mai fost prezentate înainte. Procedura este clară - în spațiul public nimeni nu poate să oprească pe nimeni să pună tot felul de filmulețe. Își asumă pentru jigniri.

Din punct de vedere procedural, procurorii de la DIICOT sunt obligați să analizeze tot ce apare în spașiul public, aceste filmulețe, declarații, păreri. Eu sunt convins că acest filmuleț a fost verificat de echipa de polițiști și procurori DIICOT, dar din păcate nu s-a confirmat nimic până la această oră", a spus Iulian Surugiu, la News Magazine.

Parteneri
x close