Antena 3 Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul fostului preşedinte: "Traian Băsescu o vrea pe Udrea SCOASĂ din ECUAŢIE". Ce relaţie are ACUM cu Serviciile

Răsturnare de situaţie în cazul fostului preşedinte: "Traian Băsescu o vrea pe Udrea SCOASĂ din ECUAŢIE". Ce relaţie are ACUM cu Serviciile

de O.P.    |    26 Feb 2015   •   08:14
Răsturnare de situaţie în cazul fostului preşedinte: "Traian Băsescu o vrea pe Udrea SCOASĂ din ECUAŢIE". Ce relaţie are ACUM cu Serviciile

Ceea ce se întâmplă acum în România este fără precedent. Nivelul la care a ajuns corupţia, modul în care această ţară a fost jefuită ne arată încă o dată cât de mult s-a întins cancerul din regimul Băsescu.

Chiar dacă acum fiecare trage cât poate, pentru el, pentru a scăpa de "camera de 3 pe 3", au ieşit la iveală nişte adevăruri care speram să fie doar nişte "născociri".

Un alt lucru dureros a ieşit la lumină. În acest joc al puterii, oamenii de rând ai ţării, care duc greul, care muncesc, care suferă, care trăiesc de pe o zi pe alta, sunt doar nişte pioni, gata să fie sacrificaţi de setea nestinsă "de mai mult" a celor care ne conduc.

Realizatorul TV Cătălin Striblea, în emisiunea căruia a fost preşedintele Băsescu acum două seri a publicat pe blogul său mai multe "puncte" interesante care ar putea trăda o eventuală răcire de fostul "lider" de care a fost atât de apropiat.

"2. Traian Băsescu nu îl atacă pe generalul Coldea. Deși îl poziționează clar în campania electorală. Acuzațiile sunt fine, mai curând niște mesaje către Coldea. Ceva de genul : ”Udrea spune multe lucruri, eu te văd însă echilibrat, nu e nevoie să facem scandal.” Să fie Coldea atât de puternic încât să-i dea emoții președintelui?"
5. ”Principala mea grijă este Elena Udrea.” Președintele joacă pe o sârmă foarte subțire. Elena Udrea trebuie să știe că nu a abandonat-o. Ea este depozitara unor secrete uriașe. În același timp nu-și permite alte războaie. E posibil ca în timp să vrea ca Elena Udrea să iasă din ecuație.

6. Mi-e din ce în ce mai clar că oameni din servicii au jucat în campanie. Ceea ce este cel mai grav lucru cu putință în acest moment.

7. E neschimbat față de presă. Chiar și față de cei care l-au susținut masiv în 2012. Păcat.

×
Subiecte în articol: servicii SRI Elena Udrea Elena Udrea arest

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close