Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul polițistului-pedofil. Noi teste ADN demonstrează că ar fi agresor și într-un al treilea caz. Incidentul a avut loc în 2009

Răsturnare de situație în cazul polițistului-pedofil. Noi teste ADN demonstrează că ar fi agresor și într-un al treilea caz. Incidentul a avut loc în 2009

Răsturnare de situație în cazul polițistului-pedofil. Noi teste ADN demonstrează că ar fi agresor și într-un al treilea caz. Incidentul a avut loc în 2009
09 Ian 2018   •   12:07

Update: Lovitură în dosarul poliţistului suspectat de pedofilie. Testele ADN arată că acesta ar fi agresat sexual o fetiţă şi în anul 2009.

Agresiunea de atunci a avut loc tot într-un lift, într-un imobil din Capitală. Până acum, el a recunoscut două atacuri, probate şi de ADN: un viol din 2012, unde victimă a fost o fetiţă de 7 ani, şi agresiunea de săptămâna trecută.

Bărbatul este şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră. În trecut, a fost agent de Poliţie Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar din august 2010 ocupa funcţia de agent în cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti, unde câştigă 3.500 de lei pe lună.

Știre inițială: Poliţiştii au confirmat în urma testelor ADN că suspectul de pedofilie este acelaşi agresor din 2012. De la o ora la alta, apar tot mai multe informatii despre barbat.

Aseară procurorii l-au pus pe acesta să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din 2012, iar principalul suspect a spus: „Da, eu sunt pe respectivele imagini și da, recunosc, că în 2012, am agresat sexual pe acea fetiță de șapte ani care se întorcea de la școlă”.

 

În 2015, şeful poliţistului l-a propus pe acesta pentru salariul de merit, cerere care a fost acceptată o lună mai târziu. A fost sau nu protejat Eugen Stan în tot acest timp?

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare. Suspectul sufertă de diabet și spune că nu știe să aibă probleme psihice.

 

×
Subiecte în articol: test ADN eugen stan
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close