Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul răpirii de la Arad. Ce au aflat anchetatorii

Răsturnare de situație în cazul răpirii de la Arad. Ce au aflat anchetatorii

Răsturnare de situație în cazul răpirii de la Arad. Ce au aflat anchetatorii
08 Aug 2018   •   19:45

Poliţiştii arădeni, care au dus la audieri, miercuri, mai multe persoane despre care credeau că au fost implicate în răpirea de pe stradă a unei femei, au constatat că presupusa victimă este rudă cu cei audiaţi şi nu a depus plângere. Femeia, care a fost identificată şi are 41 de ani, susţine că i s-a făcut rău după o altercaţie verbală pe stradă şi a chemat în ajutor familia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri seară, că, în urma audierilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că nu s-a comis nicio infracţiune în cazul presupusei răpiri raportate la 112 de mai mulţi martori, scrie news.ro.

”S-a constatat că, în data de 6 august, între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simţit rău, solicitând ajutor. Un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeaşi stradă, a oprit în dreptul femeii şi, împreună cu alţi doi pasageri, au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieşit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Lorena Radu.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close