Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în furtul secolului. Ce s-a întâmplat în această noapte cu suspecţii români

Răsturnare de situaţie în furtul secolului. Ce s-a întâmplat în această noapte cu suspecţii români

Răsturnare de situaţie în furtul secolului. Ce s-a întâmplat în această noapte cu suspecţii români
de O.P.    |    30 Ian 2013   •   05:35
Asistentul lui Catalin Botezatu, cercetat in dosarul tablourilor furate dintr-un muzeu din Rotterdam, a fost eliberat in aceasta noapte. Procurorii nu au avut suficiente probe pentru a cere arestul preventiv, deoarece nu au reusit sa demonstreze clar legatura sa cu romanii suspectati ca ar fi furat operele de arta. Va fi testat insa cu detectorul de minciuni, impreuna cu cei trei romani care au fost arestati inca de saptamana trecuta.

Chiar dacă Petre Condrat a fost eliberat, ceilalţi suspecţi români rămân încă în arest.


Asistentul lui Cătălin Botezatu, Petre Condrat ar fi încercat să vândă unui evaluator român două din cele şapte tablouri furate din muzeul din Rotterdam.

Mai mult, Radu Dogaru, unul dintre suspecţii în furtul tablourilor, este din acelaşi sat cu Petre Condrat. Se pare că cei doi se cunoşteau bine, iar Dogaru este cunoscut în satul lipovean Carcaliu pentru averea dobândită peste noapte. Chiar tatăl asistentului lui Cătălin Botezatu spune că Dogaru ar fi furat, în trecut, icoane de aur.

Radu Dogaru şi Petre Condrat nu s-ar cunoaşte, susţine tatăl, care e convins că fiul său nu poate fi prieten cu om cu antecedentele lui Radu Dogaru.

Tatăl lui Petre Condrat spune că poliţia a venit şi la el acasă , dar nu a găsit nimic compromiţător. Asistentul lui Botezatu are 32 de ani a devenit sub îndrumarea lui Ivan Patzachin multiplu campion mondial la caiac canoe atât la juniori, cât şi la seniori.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close