Antena 3 CNN Actualitate Reabilitări periculoase pe DN15. Bordurile înalte şi drumul îngustat pun în pericol traficul rutier

Reabilitări periculoase pe DN15. Bordurile înalte şi drumul îngustat pun în pericol traficul rutier

Reabilitări periculoase pe DN15. Bordurile înalte şi drumul îngustat pun în pericol traficul rutier
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Aug 2012   •   19:26

Drumul Naţional 15, care leagă oraşul Târgu-Mureş de Reghin, a devenit un adevărat pericol pentru şoferi. Benzile de circulaţie s-au îngustat foarte mult iar bordurile au fost înălţate foarte mult, astfel încât ambulanţele abia mai pot trece pe acolo. Şoferii se plâng că nu pot nici măcar să tragă pe dreapta în caz de urgenţă.

DN 15 a fost pavat cu borduri foarte înalte şi, spre disperarea şoferilor, benzile de circulaţie au fost îngustate pentru a face loc pistelor pentru biciclişti.

"Dacă ai o pană , nu poţi să părăseşti carosabilul", susţine un şofer nemulţumit.

"Mai sunt drumuri cu borduri dar se poate trece; la o nevoie, la o necesitate se poate urca cu roata", a declarat alt şofer.

Drumul se afla în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri şi este în reabilitare. Reprezentanţii Consiliului Judetean Mureş au cerut stoparea lucrărilor.

"Proiectul este greşit. A îngustat carosabilul cu aproape 2 metri. Nu va putea să treacă o ambulanţă, nu se va putea face nimic pe cei 7 m care au rămas", a declarat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Reabilitarea drumului va fi finalizata în februarie 2013. Lucrările costă peste 260.000 de euro.



×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close