Antena 3 CNN Actualitate Reacția bărbatului implicat în incidentul de la Kaufland. „Nu ai cum să truchezi ura”

Reacția bărbatului implicat în incidentul de la Kaufland. „Nu ai cum să truchezi ura”

Reacția bărbatului implicat în incidentul de la Kaufland. „Nu ai cum să truchezi ura”
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    01 Sep 2017   •   17:52

Bărbatul care susține că a fost refuzat de o vânzătoare a hipermarketului Kaufland, din Ordoheiu Secuiesc, după ce a cerut o porție de mici, a explicat că „nu a instigat pe nimeni la nimic”.

„Au apărut pe internet reacții din partea comunității maghiare, cum că eu aș fi acordat un interviu nu știu cărui ziar maghiar ))) stau și mă întreb de unde invenția aceasta?
Afirm aici clar și răspicat că nu am acordat niciun interviu nimănui deși am primit invitații din partea presei centrale.
Clipul nu are nicio legătură cu Ziua Limbii Române, e pură coincidență, nu am instigat pe nimeni la nimic, nu am jignit maghiarii cu absolut nimic, am prieteni maghiari apropo...
Singura mea dorință a fost să mănânc o porție de mici cu muștar, dar din păcate asta nu s-a mai întâmplat deoarece am fost întâmpinat cu un refuz din partea vânzătoarei când a văzut că vorbesc limba română, iar cireașa de pe tort a fost înjurătura ei, care se aude foarte clar pe filmare. Unii maghiari au spus că filmul e regizat, că am plătit vânzătoarea să se comporte așa, ba că e trucat, ba că nu știu ce inepții. Nu ai cum să truchezi afirmațiile clare și nici ura celor de la rând care strigau în gura mare că atunci când ajungi în ținutul secuiesc, trebuie să ceri mâncare în limba maghiară.
Acest videoclip nu demonstrează decât realitatea din zona respectivă, realitate trăită și confirmată de zeci de mii de români ajunși pe acolo.
Semnat,
Milițianul”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:

Supermarketul din Odorheiu Secuiesc, sancționat cu 10.000 de lei. Protecția Consumatorului Brașov: „Nu e un fenomen izolat”

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close