Antena 3 CNN Actualitate Reacția familiei Șărămăt, la mesajul Sorinei: Nu însemnă nimic acest mesaj. E o poezie scrisă de tatăl ei. Fata lor e geloasă. A spus că ar arunca-o în aer pe Sorina

Reacția familiei Șărămăt, la mesajul Sorinei: Nu însemnă nimic acest mesaj. E o poezie scrisă de tatăl ei. Fata lor e geloasă. A spus că ar arunca-o în aer pe Sorina

Reacția familiei Șărămăt, la mesajul Sorinei: Nu însemnă nimic acest mesaj. E o poezie scrisă de tatăl ei. Fata lor e geloasă. A spus că ar arunca-o în aer pe Sorina
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Noi 2019   •   13:46

Adelina Șărămăt susține că mesajul transmis de Sorina în urmă cu o zi nu este decât o poezie scrisă de domnul Săcărin, iar fetița ar face orice numai să vorbească cu ei. Declarația a fost făcută în exclusivitate, la Antena 3.

Sorina, micuța crescută în Baia de Aramă şi adoptată de familia Săcărin care locuiește în America, al cărei caz a stârnit un val de revoltă și emoții în societatea românească, a înregistrat un mesaj video pentru asistenţii maternali care au crescut-o.

”Vreau să spun că mesajul e de la domnul Săcărin, practic ei l-au scris și Sorina l-a învățat ca pe o poezie. Pentru noi nu înseamnă nimic acest mesaj, știm că nu e de la ea. 

Este un mesaj pentru noi că fata își dorește să vorbească cu noi. E capabilă chiar să se filmeze și să spună o poezie pe care o spun ei. Sorina nu vorbește așa. Imită vocea Ramonei. 

Fata lor Ana îi spune de multe ori Sorinei că e neagră, e foarte rasistă. E geloasă pe Sorina, ar arunca-o în aer. O deranjează orice face Sorina”, a spus Adelina Șărămăt, la Antena 3.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close