Antena 3 CNN Actualitate Reacţia lui Dan Voiculescu după respingerea recursului: "Nu vă fie teamă!"

Reacţia lui Dan Voiculescu după respingerea recursului: "Nu vă fie teamă!"

Reacţia lui Dan Voiculescu după respingerea recursului: "Nu vă fie teamă!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Ian 2015   •   11:42

Dan Voiculescu a vorbit pentru prima oară despre respingerea recursului depus de avocaţii săi. "Nu vă fie teamă!", este mesajul preşedintelui fondator al Partidului Conservator.

Avocaţii vor ataca pe căi extraordinare decizia Curţii Supreme. Apărătorii au făcut plângere şi la CEDO şi au arătat că judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea au ignorat voit probele obţinute de DNA care ar fi demonstrat nevinovăţia inculpaţilor din dosarul Telepatia.

 
Dan Voiculescu a vorbit pentru prima oară despre respingerea recursului făcut de avocaţii săi. 
 
"Cred că este aşteptat punctul meu de vedere legat de inadmisibilitatea recursului. Dacă nu spun nimic, nu este bine. Dacă spun ceva, indiferent ce, tot nu e bine. Aşa că repet ceea ce am mai spus până acum. Şi scrie şi în Biblie de 365 de ori: «Nu vă fie teamă!». Libertatea de mişcare reprezintă mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce înseamnă să trăieşti demn şi cu onoare", a scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Curtea Supremă a respins pe 27 ianuarie recursul în casaţie depus de Dan Voiculescu la sentinţa din dosarul Telepatia. Avocatul Gheorghiţă Mateuţ afirmă că va cere revizuirea deciziei, care dă posibilitatea îndreptării unor erori judiciare. De altfel, apărătorul lui Dan Voiculescu a afirmat că a depus deja o cerere la CEDO.
 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu recurs
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close