Antena 3 Actualitate Reacţia lui László Trócsányi după ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din funcţia de comisar european

Reacţia lui László Trócsányi după ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din funcţia de comisar european

30 Sep 2019   •   15:29
Reacţia lui László Trócsányi după ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din funcţia de comisar european
Sursa foto: Foto: Wikipedia.org

László Trócsányi a reacţionat pe Twitter după ce acesta a fost respins definitiv, alături de Rovana Plumbdin postul de comisar european.

Acesta acuză Comisia Juridică de lipsă de transparenţă şi subliniază că îşi va căuta dreptatea în instanţă. 

„Am aflat astăzi cu consternare de decizia luată de Comisia Juridică a Parlamentului European. Injustiţia flagrantă, lipsa transparenţei, clara şi deliberata încălcare a legii şi procedurii şi eşecul respectării principiilor de bază ale democraţiei îmi amintesc de vremuri care credeam că au apus. 

Nu sunt afectaţi doar avocatul şi gânditorul, dar şi persoana. Decizia în cauză este într-adevăr o salbă de minciuni, scurtături greşite şi tendenţioase. Când avocatul este insultat, atunci el nu are altă alegere decât să îşi caute dreptatea în instanţă”, a transmis László Trócsányi într-un comunicat publicat pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close