Antena 3 CNN Actualitate Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a conferenţiarului Facultăţii de Litere Bucureşti

Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a conferenţiarului Facultăţii de Litere Bucureşti

Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a conferenţiarului Facultăţii de Litere Bucureşti
19 Noi 2012   •   17:16

Atac dur al profesorului Ion Coja la adresa unei campanii demarate de FACIAS privind închiderea unor site-uri de negare a Holocaustului şi promovare a liderilor nazişti. Conferenţiar la Facultatea de Litere de la Universitatea din Bucureşti, profesorul Coja îl ameninţă deschis pe preşedintele FACIAS căruia îi adresează şi o serie de invective. Nu este singurul care a picat victimă furiei lui Coja. Antena 3 a decis însă, pentru a nu încălca legea, să NU difuzeze mesajele injurioase ale profesorului Ion Coja.


Mesajul trimis preşedintelui FACIAS de către profesorul Ion Coja conţine cuvinte de o agresivitate extremă şi chiar ameninţări. Ovidiu Raeţchi este jignit dur de conferenţiarul Facultăţii de Litere Bucureşti, care îi contestă preşedintelui FACIAS dreptul la libertatea de exprimare şi îi sugerează să îl evite pe viitor. Furia profesorului Ion Coja se îndreaptă şi către Marco Katz, directorul Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea AntiSemitismului, pe care îl ameninţă cu bătaia.

Este efectul faptului că nimeni nu a dat curs sesizărilor care au fost trimise şi către procuratură şi către autorităţi în legătură cu negaţionismul pe care acest om îl exprimă în mod deschis de pe toate platformele posibile.

Marco Katz condamnă atitudinea profesorului Coja, un conferenţiar care se ocupă cu educarea tinerilor. Reprezentanţii comunităţii evreieşti spun că atitudinea antisemită a profesorului Coja este cunoscută.

Atitudinea profesorului Coja este periculoasă şi pentru că ar putea fi îmbrăţişată de facţiunile antisemite, mai cred reprezentanţii evreilor din România.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close