Antena 3 CNN Actualitate Recomandări pentru femeile care nu se mulțumesc cu puțin

Recomandări pentru femeile care nu se mulțumesc cu puțin

Dacă de luni întregi ținuta ta e compusă doar din pijamale și o pereche de botoși plușați, s-ar putea ca această rutină să devină un obicei. Nu e vorba că ai putea ieși în cămașă de noapte pe stradă, ci că, după eradicarea pandemiei, nu ți-ar mai păsa îndeajuns de mult de tine.

Recomandări pentru femeile care nu se mulțumesc cu puțin
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2020   •   10:24

Regina Maria a României scria în „Jurnalul” ei că și atunci când rămânea doar ea singură cu dădaca și chiar mult mai târziu, obișnuia să respecte un protocol regal de la care nu se abătea niciodată, chiar dacă de multe ori avea circumstanțe atenuante, fiind singură. Ea lua prânzul sau cina ca și cum ar fi fost invitată la un dineu și ochii a sute de curioși ar fi fost ațintiți asupra ei. Nu trebuie să exagerezi și să îți impui o disciplină de la care ai șanse să abdici curând dacă presupune schimbări bruște, ci să încerci zi de zi să ai mai multă grijă de tine, de la felul cum arăți la ceea ce mănânci, până la cultivarea unor pasiuni și deprinderea unor noi cunoștințe.

În articolul care urmează, îți vom dezvălui care este secretul femeilor frumoase și pline de farmec, care emană feminitate prin toți porii.

Îngrijire atentă

„Gata. Mi-am făcut o baie cu spumă și un scrub. Mi-am spălat părul, după care am aplicat și o mască hidratantă, ba chiar și ulei pe vârfuri. M-am uscat atent, fără a mă grăbi și a mări treapta de viteze. Mi-am pus o mască facială cu acid hialuronic. M-am machiat discret. M-am dat cu loțiune de corp. M-am parfumat. M-am îmbrăcat. Mi-am făcut un cocktail. Sunt gata de Netflix. Mai știi ce bărbat adevărat mai văd pe acolo?”. Dacă la această glumă ai râs, dar parcă nu a fost râsul tău, căci te-ai regăsit în prototipul femeii care se izolează mai mult decât este cazul și care-și caută refugiul în filme și seriale, atunci e timpul să iei măsuri. Nu trebuie să fii aranjată sau frumoasă pentru cineva anume, ci pentru tine însăți. Totodată, dacă îți dorești un ruj sau gloss, dar te gândești că oricum nu te vede nimeni și amâni achiziționarea acestora, faci o mare greșeală. Fă-ți capriciile, îndrăznește să te uiți la oferta de parfumuri Chanel, să-ți comanzi unul, să fii la un click distanță de rafinamentul și șarmul parizian legendar!

Socializare

Nu spune nimeni să ieși în parc cu prietenele noaptea, să vă adunați toată gașca din liceu la terasa unei cafenele, însă nici să te mulțumești doar cu interacțiunea virtuală nu este o soluție optimă. Ieși în aer liber, plimbă-te după ce oprești laptopul, fă mișcare, ia-ți ca parteneră de discuții o prietenă în timp ce vă hazardați pe o stradă necunoscută în miezul zilei, bucurați-vă de frunzele căzute și de ultimele zile de toamnă. De asemenea, dacă ești singură, nu porni de la premisa că „oricum nu am pe cine să întâlnesc!”, căci nu se știe niciodată când și unde te lovește dorința de a te îndrăgosti.

Departe de a fi doar un discurs motivațional pentru Eva puternică pe care tu o întruchipezi, acest articol poate doar te-a binedispus și te-a făcut curioasă să scoți din dressing rochiile, ghetele cu toc sau cizmele din piele până la genunchi. Important e ca el să fi mișcat ceva în tine, începând cu dorința de a ieși din zona de confort.

Sursă foto: unsplash.com

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close