Antena 3 CNN Actualitate Recurs respins: Dumitru Sechelariu, cercetat în continuare în libertate

Recurs respins: Dumitru Sechelariu, cercetat în continuare în libertate

Recurs respins: Dumitru Sechelariu, cercetat în continuare în libertate
04 Mar 2010   •   14:44

Tribunalul Bucureşti a menţinut, joi, decizia Judecătoriei Sectorului 1 privind cercetarea lui Dumitru Sechelariu în stare de libertate, după ce procurorii înaintaseră recurs. Sechelariu nu s-a prezentat la proces din cauza stării sale de sănătate.

Dumitru Sechelariu este cercetat pentru cumpărarea de influenţă, după ce a încercat să mituiască nişte procurori care urmau să se pronunţe într-un dosar de-al său. Fostul edil a mai avut probleme cu legea în 2005, când a fost arestat pentru afaceri ilegale cu terenuri.

Dumitru Sechelariu a fost internat de urgenţă după ce a fost audiat de procurorii anticorupţie. Deşi a fost externat după decizia Judecătoriei, el nu s-a prezentat la recursul intentat de procurori.

La începutul acestui an, Sechelariu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, fiind externat de curând.

Fostul primar al Bacăului este acuzat de cumpărare de influenţă după ce ar fi oferit judecătorilor de la Curtea de Apel Bacau diferite sume de bani pentru a influenţa instanţa în vederea obţinerii unei decizii favorabile.

Dumitru Sechelariu a mai fost cercetat şi în 2005, când magistraţii au emis un mandat de arestare pe numele
său. Atunci, Sechelariu a fost acuzat de afaceri ilegale cu terenuri, dar şi atribuirea unor lucrări.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: libertate recurs
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close