Antena 3 Actualitate Redeschiderea restaurantelor și a sălilor de spectacole în București, decisă într-o ședință CMSU

Redeschiderea restaurantelor și a sălilor de spectacole în București, decisă într-o ședință CMSU

de Gabrfiel Dano    |    02 Mai 2021   •   09:45
Redeschiderea restaurantelor și a sălilor de spectacole în București, decisă într-o ședință CMSU Hepta

Capitala a ieșit din scenariul roșu, iar o parte dintre restricții vor fi ridicate. Chiar de mâine vom putea merge la restaurant, la cinematograf sau la teatre. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență se reunește în scurt timp pentru a decide ce măsuri de relaxare se iau.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti are azi o ședință în care se decide eventuala redeschidere a restaurantelor și a sălilor de spectacole.

Timp de două zile, rata de infectare cu SARS-CoV-2 s-a situat sub 3 la mia de locuitori în Capitală. CMSU va discuta, de la ora 11.00, deschiderea restaurantelor la interior și a sălilor de spectacol, în proporţie de 30%.

Decizia care urmează să fie luată va intra în vigoare luni la ora 00.00, spunea sâmbătă prefectul Alin Stoica.

Rata de infectare în Capitală a fost, vineri, de 2,98 cazuri la mie, iar vineri 2,86 cazuri.

Potrivit reglementărilor legale, la scăderea incidenţei COVID-19 sub 3 la mia de locuitori pot fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele şi cazinourile la interior la capacitatea de 30%, în intervalul orar 6.00 – 22.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close