Antena 3 Actualitate Religie Florin Călinescu, mesaj furibund: „Prea Fericite Daniel! Nu îmi ești simpatic. O să stau cu parul la intrare!”

Florin Călinescu, mesaj furibund: „Prea Fericite Daniel! Nu îmi ești simpatic. O să stau cu parul la intrare!”

03 Aug 2017   •   11:54
Florin Călinescu, mesaj furibund: „Prea Fericite Daniel! Nu îmi ești simpatic. O să stau cu parul la intrare!”
Sursa foto: Foto: Florin Călinescu/Facebook

Florin Călinescu a postat un mesaj furibund la adresa Patriarhului Daniel, căruia îi cere să ia măsuri împotriva clericilor ”golani”, ”gen pomohaci și ala de la Huși”, arătând că ”stă cu parul la intrare”.

”Daniele, ma bag pana in gat sa apar oranduiala crestina. Fara homosexuali in Biserica. In civilie, nu ma bag. Cand propavaduiesti Oraduiala, nu poti fi gay. Punct”, a scris Florin Călinescu.

”Daniel, daca e nevoie, numeste-ma clopotar la marele mall bisericesc al neamului!”, a mai scris el.

Postarea completă

”Prea Fericite Daniel! Nu imi esti simpatic. De loc. Pe 17si 18 se intalneste sfantul sinod permanent al BOR. Daca la aceasta sedinta de partid bisericesc, iara nu Dumnezeiesc, anumiti activisti gay, angajati ai dumneatale, ar dori sa schimbe randuiala crestina, conteaza pe mine. Stau cu parul la intrare. 
Popii trebuie sa fie oranduiti cum a zis Dumnezeu. Barbat cu femeie. Sau calugari. Punct. 
Daca unii golani, gen pomohaci si asta de la Husi, si o sa revin,pomohaciule, cu toate afacerile tale, toate apartamentele, toate averile, toti cei platiti de tine sa vina pe la cantari sa te pupe pe gura si sa iti dea flori,toata schema afacerii Mosuni,cu toate insistentele postacilor platiti de tine, sa ma atace, cu toate detaliile, pentru ca te crezi smecher si destept si marele golan de Husi, vor sa atace orânduiala la sinod, Daniele, ma bag pana in gat sa apar oranduiala crestina. Fara homosexuali in Biserica. In civilie, nu ma bag. 
Cand propavaduiesti Oraduiala, nu poti fi gay. Punct. 
Am facut armata cu o generatie de popi. 
Asa, ca,Casiane, al Galatiului, ne stim bine, nu te baga!
Si,in batalion, erau muuuulti prelati!
Daniel, daca e nevoie, numeste-ma clopotar la marele mall bisericesc al neamului!
Gratis!”
, a scris Florin Călinescu, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close