Antena 3 Actualitate Religie Francisc Doboș, ironic la adresa preotului care a spus că vaccinul duce la apariţia solzilor pe corp: ”Mi-au prescris imediat aghiazmă”

Francisc Doboș, ironic la adresa preotului care a spus că vaccinul duce la apariţia solzilor pe corp: ”Mi-au prescris imediat aghiazmă”

de Andreea Cigolea    |    11 Iun 2021   •   11:42
Francisc Doboș, ironic la adresa preotului care a spus că vaccinul duce la apariţia solzilor pe corp: ”Mi-au prescris imediat aghiazmă”

Preotul Francisc Doboş a avut o reacție ironică pe Facebook, cu privire la vaacinare. Preotul și-a făcut analize la ”Matei Balș” și medicii i-au zărit ”câțiva solzi”, după care a primit tratament cu aghiazmă.

”Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, postează preotul catolic, Fostul purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romano-Catolice.

Postarea are loc în contextul unei predici despre vaccinare la o mănăstire din judeţul Neamţ.

Declaraţiile au fost făcute chiar de către preotul stareţ al lăcaşului de cult, care, în încercarea de a-i convinge pe enoriaşi să nu se vaccineze, le-a spus că administrarea serului „va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman”.

”Este orice, vaccin nu este. Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie”, ar fi afirmat preotul.

Și Patriarhia a avut o reacţie dură după predica preotului: „Spune multe despre gradul de adecvare la realitate”.

Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit din Neamţ: "Oamenii care se vaccinează vor deveni zombie"

Într-o slujbă pe care a ţinut-o credincioşilor la Mănăstirea Nechit, filmată de un credincios şi apoi postată pe Facebook, Părintele Zenovie, stareţul mănăstirii, a încercat să îi convingă pe oameni de ce nu e bine să se vaccineze împotriva COVID-19.

”Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge.

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar”.

 

×
Subiecte în articol: Francisc Doboș

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close