Antena 3 CNN Actualitate Religie Imagini cu icoana lui Hristos care plânge de zile în șir. Preoții spun că e o minune în preajma Crăciunului

Imagini cu icoana lui Hristos care plânge de zile în șir. Preoții spun că e o minune în preajma Crăciunului

O icoană a Mântuitorului Iisus Hristos de la o biserică din Cluj- Napoca lăcrimează de 5 zile. Fenomenul nu poate fi explicat decât ca o minune în preajma Crăciunului, spun preoții.  

Imagini cu icoana lui Hristos care plânge de zile în șir. Preoții spun că e o minune în preajma Crăciunului
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    08 Dec 2021   •   13:33

O icoană a lui Isus Hristos lacrimeaza de 5 zile la Cluj. Este la o biserică din cartierul Zorilor.

Icoana Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul "Învierea Domnului" din cartierul clujean Zorilor lăcrimează din data de 2 decembrie, fenomenul neputând fi explicat decât ca o voință a lui Dumnezeu.  

Zeci de credincioși au mers la biserică pentru a vedea minunea. 

”Ziua de 1 decembrie a decurs firesc fără să ne semnaleze nimic din ceea ce urma să se întâmple. Iar în data de 2 decembrie de dimineața după slujbă undeva la 8.40 preoții s-au retras, iar gospodinele parohiei noastre au intrat în atribuții.

Segmentul unde este icoana a revenit la două dintre gospodine, au început curățenia și procedura normală este ca icoana să fie ștearsă și pe față și pe spate și nu exista niciun semn că se va întâmpla ceva. Au așezat icoana la loc și când au mers să ia candela au constatat că din ochiul stâng al Mântuitorului curge ceva” ne-a povestit preotul Nicolae Dura.

×
Subiecte în articol: icoana Crăciun
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close