Antena 3 Actualitate Religie Profeția făcută de Părintele Iustin Pârvu înainte de a trece la cele veșnice

Profeția făcută de Părintele Iustin Pârvu înainte de a trece la cele veșnice

28 Feb 2017   •   10:16
Profeția făcută de Părintele Iustin Pârvu înainte de a trece la cele veșnice

Monahia Fotini, una dintre maicile care l-au ingrijit pe parintele Iustin in toata perioada in care starea sanatatii sale a devenit critica, relateaza in revista „Atitudini”, publicatie a Manastirii Petru Voda, ultimele vorbe ale duhovnicului, potrivit vocea.biz.

„Cu 5 zile inainte de a-si da duhul, a fost ceva mai bine, parca isi revenea si prinsese ceva putere. In aceasta ultima perioada toti ucenicii mai apropiati au luat un ultim cuvant de invatatura de la parintele, un ultim sfat”.

Măicuța a spus că l-a întrebat o problema care o frământa demult, o întrebare pe care pana atunci s-a ferit să i-o pună în mod tranșant de teama posibilelor reactii dure.

„Parinte, ce sa faca o mama care are un copil bolnav in stare critica si este necesara o interventie chirurgicala, pentru ca altfel ar muri?”, a întrebat măicuța.

Parintele i-a răspuns cu un ton foarte grav, ridicând din mâini în semn a protest.

„Nu, sa nu il lase sa moara. Eu nu imi pot asuma aceasta decizie. Dar fiecare sa faca dupa constiinta si puterea lui. Cat puteti luptati impotriva lor cu toata forta si unitatea, dar fara atitudini extreme, inca nu e cazul. E vorba insa ca mai sunt 12 luni, 12 luni de libertate si vine urgie”.

×
Subiecte în articol: profetie

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close